About Us

Wie zijn United Hands Alkmaar

United Hands Alkmaar Organiseert Fakkeltochten in Alkmaar

Ontstaan in Alkmaar de eerste tocht werd in Februari 2020 een feit. De oprichtster van Alkmaar is Djodie, zij heeft in een korte periode een prachtig concept in elkaar gezet en een aantal mooie tochten mogen organiseren in Alkmaar en Heerhugowaard


Djodie krijgt ondersteuning van Rianne, Marjolein, Natascha en Mike.
En nog een aantal gedreven mensen in en uit de omgeving van Alkmaar. Uiteindelijk is dit concept opgepakt door meer gedreven mensen en ontstonden er mooie contacten en tochten onder United hands in Purmerend, Zaanstad en Drenthe iedere regio heeft eigen contactpersonen

United Hands Alkmaar organiseert deze tochten omdat vanwege de Corona maatregelen waar de mensen die mee lopen met deze tochten het niet eens zijn de Psychische sociale druk op kinderen en mensen door dat de regering beperkingen oplegt. United Hands Alkmaar heeft merchandise deze is te bestellen via de organisatie.

Rianne is hiervoor ons contactpersoon die alles regelt.(zie contact pagina)

Wij zijn tevens ook uw aanspreekpunt tijdens de Fakkeltochten in Alkmaar en zijn wij herkenbaar aan onze roze jassen met logo u kunt ons voor vragen altijd aanspreken en of bij Rianne terecht voor een van de merchandise producten.
Wij als organisatie zullen binnenkort herkenbaar zijn aan onze jassen.

Voor meer informatie verwijs ik u door naar
de Facebook en Telegram pagina

Alkmaar 24-01-2022

Beste Mensen,

Er komen de laatste dagen berichten binnen met vragen over Fakkeltochten of deze onder
United Hands georganiseerd worden.
Wij kunnen u mededelen dat United Hands enkel en uitsluitend alleen binnen Alkmaar de Fakkeltochten organiseren.

United Hands heeft geen samenwerking met andere fakkeltochten en of groepen buiten Alkmaar.
Ook delen wij nooit privé gegevens en of telefoonnummers zonder hier over met des betreffende personen zelf gesproken te hebben of deze gegevens aan derden gegeven mogen worden!

Wij betreuren het zeer dat onze naam en namen van onze organisatoren genoemd worden waar wij niet van op de hoogte zijn en ook niet bij betrokken zijn of zijn geweest.

De Volgende plaatsen onder United Hands hebben alle een eigen contactpersoon en organiseren alles geheel zelf. De volgende plaatsen zijn.
United Hands Emmen, Zaandam en Purmerend
Alkmaar is dus niet verantwoordelijk en ook geen contact persoon.

Als er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn kunt u altijd bij ons terecht.

Vriendelijke groeten,
United Hands Alkmaar